3 greșeli de stil care trebuiesc evitate

Într-adevăr, fiecare bărbat își dorește să arate ireproșabil, fie că este vorba despre ținuta potrivită pentru birou sau de cea adoptată în timpul liber. Totuși, există nenumărate aspecte care pot contribui la succesul vestimentar, începând de la materialele din care sunt confecționate hainele, tonurile acestora și până la maniera de asortare a tuturor elementelor de îmbrăcăminte.

  1. Hainele necălcate sau șifonate

Oricât de mari ar fi sumele investite în elementele vestimentare din propria garderobă, atunci când omiți să îți calci hainele vei arăta că nu îți pasă de imaginea ta. Într-adevăr, graba își poate spune cuvântul, lăsându-și amprenta asupra ținutei tale într-un mod negativ.

  1. Culoarea șosetelor

Până acum, sigur orice bărbat știe regula conform căreia există în principal două tipuri de șosete. Astfel, cele scurte sunt dedicate pantofilor sport, iar cele lungi trebuie purtate la pantofi eleganți.

În cazul în care ți-ai ales mărimea potrivită a pantalonilor, trebuie să ții cont de faptul că atunci când te vei așeza, sau vei urca scările, șosetele vor ieși la iveală. Astfel, acestea nu reprezintă doar un mod de a ne proteja picioarele, ci parte integrantă a unei ținute.

  1. Modul de purtare al acului de cravată

Da, acul de cravată este un accesoriu bărbătesc care de cele mai multe ori este trecut cu vederea. Totuși, într-o ținută cu adevărat corectă, acesta nu va fi omis.

Astfel, acul de cravată trebuie să fie ales conform cravatei. Cel mai important aspect legat de dimensiunea sa este că trebuie să acopere trei sferturi din lățimea cravatei, și nici mai mult sau mai puțin.

În ceea ce privește culoarea ideală a unui ac de cravată, recomandat ar fi să se asorteze cu ceasul, inelul sau alte elemente metalice din ținută. Spre exemplu, argintiul pare să fie o culoare destul de versatilă pentru marea majoritate a ținutelor. Nu trebuie omis nici faptul că acul de cravată se poartă între al treilea și al patrulea nasture al cămășii.

Reclame

1 gând despre „3 greșeli de stil care trebuiesc evitate”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s