Blog

Cum poți „prelungi” durata de viață a pantofilor tăi

Este mai mult decât firesc ca odată cu achiziționarea unei perechi de pantofi din piele să considerăm că aceștia vor rezista un termen cât mai lung în garderoba noastră. Totuși, acest aspect nu este întotdeauna și valabil, mai ales dacă nu avem în vedere și cele mai bune modalități de întreținere a încălțămintei din piele.

Cum dispunem de certitudinea că pantofii noștri preferați din piele vor avea o durată de viață cât mai lungă? Ei bine, înainte de a vă oferi câteva trucuri esențiale în acest sens, trebuie să știți că procesul efectiv de curățare sau de întreținere a încălțămintei din piele nu vă va ocupa prea mult timp în cazul în care vă însoțiți de produsele potrivite.IMG_6309.jpg


Citește în continuare „Cum poți „prelungi” durata de viață a pantofilor tăi”

Reclame

Cum să fii mereu la modă cu minimum de investiții?

Foarte multe persoane sunt pasionate de modă și de schimbările sale de la un sezon la altul, însă de multe ori nu reușesc să își completeze garderoba întocmai preferințelor proprii. Așadar, pentru a vă ajuta să aveți mereu ținute inspirate, moderne și atrăgătoare vă oferim în continuare câteva sfaturi utile de care să țineți cont atunci când porniți într-o sesiune de shopping..

Citește în continuare „Cum să fii mereu la modă cu minimum de investiții?”

TOP 3 modele de costume bărbătești pe care orice bărbat elegant trebuie să le aibă

„Cu siguranță orice persoană este de părere că vestimentația cea mai elegantă a unui bărbat este compusă dintr-un costum din două sau trei piese ce respectă aceeași notă de stil. Totuși, uneori, bărbaților le vine destul de greu să se hotărască la un anumit model de costum elegant, mai ales ținând cont de cât de ofertantă este piața și cât schimbătoare este moda.

IMG_9934
Citește în continuare „TOP 3 modele de costume bărbătești pe care orice bărbat elegant trebuie să le aibă”