Blog

Cum să fii mereu la modă cu minimum de investiții?

Foarte multe persoane sunt pasionate de modă și de schimbările sale de la un sezon la altul, însă de multe ori nu reușesc să își completeze garderoba întocmai preferințelor proprii. Așadar, pentru a vă ajuta să aveți mereu ținute inspirate, moderne și atrăgătoare vă oferim în continuare câteva sfaturi utile de care să țineți cont atunci când porniți într-o sesiune de shopping.

  1.      Abonați-vă la newsletter-ul firmelor preferate

În mod constant, fiecare firmă online de îmbrăcăminte va pune la dispoziția clienților săi reduceri apetisante. Pentru a profita mereu de astfel de discount-uri mai mult decât avantajoase, vă sfătuim să vă asigurați că faceți parte din lista bărbaților care află primii de reducerile firmelor preferate.

Cum puteți face aceasta? Răspunsul este unul pe cât se poate de simplu: vă abonați la newsletter. Spre exemplu, magazinul nostru online, dovani.ro le transmite de fiecare dată abonaților săi la newsletter informații de actualitate cu privire la cele mai noi colecții, la reducerile de prețuri și alte aspecte de interes pentru aceștia.

  1.      Nu cumpărați toate produsele o dată, ci în sesiuni de shopping repetitive

O greșeală frecventă pe care marea majoritate a persoanelor sunt tentate să o facă ține de epuizarea tuturor economiilor într-o singură sesiune de shopping. De ce este văzută această acțiune ca o greșeală? Ei bine, pentru că oferta de produse a magazinelor se actualizează constant și mereu va apărea un produs nou care să vă atragă mai mult decât cel abia achiziționat.

Citește în continuare „Cum să fii mereu la modă cu minimum de investiții?”

Anunțuri

TOP 3 modele de costume bărbătești pe care orice bărbat elegant trebuie să le aibă

„Cu siguranță orice persoană este de părere că vestimentația cea mai elegantă a unui bărbat este compusă dintr-un costum din două sau trei piese ce respectă aceeași notă de stil. Totuși, uneori, bărbaților le vine destul de greu să se hotărască la un anumit model de costum elegant, mai ales ținând cont de cât de ofertantă este piața și cât schimbătoare este moda.

Care model de costum bărbătesc este cel care merită o astfel de investiție? În rândurile de mai jos vă prezentăm trei exemple de asemenea articole vestimentare pe care orice bărbat stilat trebuie să le aibă în propria garderobă. Haideți să vedem despre ce anume este vorbaIMG_9934.

  1.      Costumul în carouri

Deși până nu demult, o astfel de apariție bărbătească părea ușor extravagantă, la ora actuală carourile domină în ceea ce privește modelele cele mai elegante de costume barbati.

Un bărbat ce adoptă o ținută formată dintr-un costum în carouri, asortat potrivit cu pantofii, cureaua și celelalte elemente de acest gen este privit ca având o atitudine îndrăzneață, un look modern și o prezență impunătoare, indiferent de situație.

În cazul în care nu doriți totuși să ieșiți prea mult în evidență, vă recomandăm un costum elegant în carouri mai mici precum sunt modelele pe care vi le punem la dispoziție pe site-ul nostru.” Citește în continuare „TOP 3 modele de costume bărbătești pe care orice bărbat elegant trebuie să le aibă”

Cum alegem cele mai potrivite sacouri de barbati?

 

Optarea pentru un anume tip de sacou barbatesc implica luarea in calcul a unor elemente, asa cum sunt cele prezentate in continuare:

Zona umerilor: cel mai relevant aspect atunci cand vine vorba despre umerii unui sacou de barbati tine de cat de intariti sunt, dar si de pozitionare (distanta trebuie sa fie de aproximativ 30-50 milimetri deasupra umarului).

Talia sacoului si numarul de nasturi al acestuia: in ceea ce tine de talia unui astfel de articol de imbracaminte, ei bine trebuie sa fie stabilita in asa fel incat sa fie la nivelul nasturilor. De exemplu, regulile de conduita si de vestimentatie masculina prevad faptul ca un sacou ce cuprinde doi nasturi, va trebui sa ramana mereu deschis la nasturele de jos. Sacoul cu trei nasturi va necesita sa fie incheiat doar nasturele din mijloc.

Lungimea sacoului:  specialistii in fashion recomanda ca lungimea sacoului considerat potrivit sa acopere zona fesiera.

Manecile sacoului: in pozitia lejera a mainilor se considera ca manecile sacoului nu trebuie sa fie mai lungi, dar nici mai scurte de baza degetului mic.