Blog

Cum alegem cele mai potrivite sacouri de barbati?

 

Optarea pentru un anume tip de sacou barbatesc implica luarea in calcul a unor elemente, asa cum sunt cele prezentate in continuare:

Zona umerilor: cel mai relevant aspect atunci cand vine vorba despre umerii unui sacou de barbati tine de cat de intariti sunt, dar si de pozitionare (distanta trebuie sa fie de aproximativ 30-50 milimetri deasupra umarului).

Talia sacoului si numarul de nasturi al acestuia: in ceea ce tine de talia unui astfel de articol de imbracaminte, ei bine trebuie sa fie stabilita in asa fel incat sa fie la nivelul nasturilor. De exemplu, regulile de conduita si de vestimentatie masculina prevad faptul ca un sacou ce cuprinde doi nasturi, va trebui sa ramana mereu deschis la nasturele de jos. Sacoul cu trei nasturi va necesita sa fie incheiat doar nasturele din mijloc.

Lungimea sacoului:  specialistii in fashion recomanda ca lungimea sacoului considerat potrivit sa acopere zona fesiera.

Manecile sacoului: in pozitia lejera a mainilor se considera ca manecile sacoului nu trebuie sa fie mai lungi, dar nici mai scurte de baza degetului mic.

Care sunt cele mai scumpe perechi de pantofi pe care le dețineți?

Pun pariu că pot ghici care sunt cele mai scumpe pantofi în dulap. Cum pot să știu acest lucru? Pentru că, cele mai scumpe perechi de pantofii pe care le dețineți sunt cele pe care nu le purtati. Are sens?

Domnilor, pantofii sunt unul dintre acele elemente pe care trebuie in mod definitoriu sa le aveti in garderoba. Pantofii „buni” de cele mai multe ori sunt foarte scumpi.

Adevărul este, aveți nevoie doar de o pereche de pantofii negri din piele pentru ocazii formale, o pereche de mocasini colorati pentru tinutele casual si o pereche e pantofi casual pentru viata de zi cu zi.

10. ZC127-24-A18 (2)

16. QF110-18A-A5 BLUE (2)9. ZC273-87-B37 (4).jpg